Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Fri postering og fakturering

En af de første ting de fleste iværksættere kigger efter, er hvor mange posteringer eller fakturaer de kan sende ud, for den pris de nu engang betaler for deres regnskabsprogram. Ofte begrænser regnskabsprogrammer brugeren til et vist antal posteringer eller fakturaer du kan sende i programmet, før du skal købe en større pakke.

Ikke hos e-moms. Når du først har et aktivt abonnement, kan du lave ligeså mange posteringer du har brug for, og sende lige så mange fakturaer som din virksomhed kan producere. Der er altså ikke en begrænsning på 10, 100 eller 1000 posteringer. Det står dig fuldstændigt frit for at oprette det du måtte have brug for.

Det er vigtigt for os at vi ikke begrænser brugeren på nogen som helst måde. Vi stræber efter at tilbyde et regnskabsprogram, som giver brugeren fuldstændig frit spil og frirum til at lave sit regnskab. Det betyder at når du har et aktivt abonnement hos e-moms, så har du adgang til alle opdateringer m.m. Du vil aldrig blive opkrævet ekstra gebyrer eller licenser for dette.