Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Dit regnskab er sikkert hos os

e-moms er et 100% sikkert regnskabsprogram til opbevaring af virksomhedskritisk data. Vi tager naturligvis sikkerheden meget alvorligt og har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre at data aldrig kan gå tabt.

Selve regnskabsprogrammet kører på SSL certificerede servere der står i sikre lokaler med tyverialarm, adgangskontrol, nødstrømsanlæg og aircondition. Lokalerne overvåges 24 timer i døgnet.

Al data gemmes på SSL certificerede raid diske, hvilket vil sige at der altid eksisterer 2 kopier af dataen, og at al kontakt mellem brugeren og serveren er krypteret. Herudover har vi implementeret et remote backup system, der via en krypteret forbindelse tager backup af al data flere gange om dagen. Serverne og remote backup systemerne er fysisk adskilt fra hinanden.

På den måde kan vi sikre at data aldrig kan gå tabt. Det er derfor lige så sikkert at benytte e-moms som det er at benytte de fleste netbanker i Danmark.

Betaling

Er du kunde på e-moms 2.0 sender vi dig faktura per mail - dermed er der ingen sikkerhedsissues omkring selve betalingen.

Benytter du e-moms 1.0 platormen (Vores gamle platform) benytter vi en betalingsgateway der er en af de mest anvendte i Danmark og godkendt af Nets. Når du betaler via e-moms oprettes der en 128 bit krypteret sikker forbindelse mellem e-moms og Nets, hvorigennem betalingen gennemføres. Dine kortoplysninger vil aldrig blive gemt, og benyttes kun til det respektive køb. Det er lige så sikkert at benytte e-moms online betaling, som det er at benytte en Dankort terminal.