Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Om E-moms

 

e-moms er en iværksættervirksomhed der siden lanceringen i 2007, har haft som sin fornemste opgave at udvikle og tilbyde markedets mest brugervenlige regnskabsprogram til danske iværksættere og mindre virksomheder.

Vi er et godkendt digitalt bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen med reg. nr.: fob908317 - så du kan trygt benytte systemet og vide at det lever op til de gældende krav til et digitalt bogførings system

Vi vil gøre regnskab tilgængeligt for alle, ved konstant at være opmærksom på og forbedre den oplevelse brugeren får ved at lave sit regnskab. Ved selv at arbejde med virksomhedens tal, i et dynamisk og brugervenligt miljø, tror vi på at iværksætteren bliver endnu bedre i stand til at træffe økonomisk bæredygtige beslutninger.

Vores regnskabsprogram er en forretningsmæssig platform, som giver dig en edge i forhold til de konkurrenter du har der ikke benytter regnskabsprogrammet. Vi anbefaler dig at gå ud og prøve de forskellige bogføringsprogrammer på markedet, for vi er sikre på at du vil komme til at savne den brugervenlighed, som vi bruger al vores energi på konstant at finpudse.

God vind!